Tenacity | boeken

De meest gelezen boeken van Tenacity

Dit zijn de boeken die iedere dienstverlener met grote klanten zeker gelezen moet hebben.


Meer dan 100.000 exemplaren verkocht!

Jos Burgers

Spreker / auteur 

Een absolute must..

Ik heb zelden een boek gelezen dat zoveel praktische en nuttige adviezen bevatte voor wie werkzaam is in een b-to-b-omgeving. Natuurlijk zijn veel van die adviezen erg herkenbaar, maar dat maakt ze niet minder waardevol.
Kortom, een absolute must voor iedereen die commerciële verantwoordelijkheid draagt in complexe business-to-business situaties en echt werk wil maken van klantbehoud.
€ 19,95 excl. btw

Wat uw klanten u niet vertellen...

In dit boek maakt u kennis met de filosofie en instrumenten van het Clients for Life® client retention process  waarmee leidende organisaties in de wereld van managed services hun strategische accounts managen en tegen de concurrentie beschermen. Pragmatisch, gestructureerd en bewezen effectief. 
Bestel


  • Als u nog steeds denkt dat tevredenheid leidt tot klantbehoud, dan wacht u grote verrassing.

  • Dit boek beschrijft de Clients for Life® filosofie en alle instrumenten.

  • De oorspronkelijke uitgave 'What Your Clients Won't Tell You And Your Managers Don't Know' is geschreven in 1995 en is nu in zijn vijfde druk.

  • De Nederlandse bewerking is gedaan door Martijn Rozendaal en Marco Reijntjens van Tenacity Nederland.

Michèl Schilders

Commercieel Directeur Start People

Hoe managen we dat?

 Hoe blijft onze organisatie waardevol in de ogen van onze klanten? Hoe weten we dat? Hoe meten we dat? En nog belangrijker; hoe managen we dat? Dit boek geeft inzichten en handvatten voor organisaties die langdurige, waardevolle relaties met hun klanten nastreven.

€ 19,95 excl. btw

Hoe verliest u een tevreden klant?

Dit is het vervolg op het eerste boek uit 1995. Waar het eerste boek vooral een operationele verhandeling over het proces bevat, heeft dit tweede boek een meer strategische invalshoek. U maakt onder andere kennis met de Service Life Cycle,  een principe dat  een uitermate belangrijk inzicht geeft om van relevante waarde te blijven voor de klanten waarvoor u zo hard gestreden hebt om deze binnen te halen.
Bestel


  • Lees hoe de manier waarop uw key-accounts naar uw organisatie kijken steeds verandert.
  • Alles draait om relevante waarde
  • U leert wat klanten werkelijk drijft en hoe dit te managen.
  • Team Account Retention Planning
  • De Service Life Cycle
  • Het is geschreven voor managers in de managed services industrie en andere diensten-markten waarin grote contracten, aanbestedingen en prijsconcurrentie aan de orde van de dag zijn.

Over de auteurs

Beide boeken zijn geschreven door John Gamble en Steve Wurzbacher, de oprichters van Tenacity in Amerika. De vertaling en bewerking voor de Nederlandse markt is gedaan door Martijn Rozendaal en Marco Reijntjens van Tenacity Europa. Alle vier zijn zij dagelijks bezig met de onderwerpen accountmanagement en klantbehoud. Samen met hun klanten van over de gehele wereld ontwikkelden zij de best practices voor dienstverlenende bedrijven die werken met large accounts. Al deze best practices zijn verzameld in direct te implementeren totaal proces: Clients for Life®.


Accountmanagement heeft structuur nodig die je als leider in je organisatie moet aanbrengen. Lees in deze boeken over de best pracices in het organiseren van accountmanagement en zie welk effect dit kan hebben.  

250.000+

Lezers

Top 10 bestseller
op managementboek.nl
40+
Landen waarin gelezen en toegepast

Wat andere lezers zeggen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Waarde in de samenwerking
Clients for Life helpt ons doel te bereiken: 100% van onze klanten kiest iedere keer weer voor Start People vanuit de waarde die zij ervaren in de samenwerking. Heeft u eenzelfde ambitie? Dan beveel ik dit boek van harte aan. Dan leest u ook waarom volgens ons dit doel begint bij het bewust kiezen voor klanten die goed bij ons passen.

RENÉ NIJKAMP - GENERAL MANAGER SALES & BRANCHEMANAGEMENT START PEOPLE

Ms. Nameless
Add Your Stars
Read. Learn.
Read. Learn. Use the material...these insights will help you protect the business you’ve won.

MARTY ZOBEL - VP RANDSTAD NORTH AMERICA

Ms. Nameless
Add Your Stars
Management services under contract
If you’re part of an organization that provides management services under contract then READ TENACITY'S BOOKS!

BILL EDMUNDSON - CEO THE WOOD COMPANY

Ms. Nameless
Add Your Stars

Bestelformulier