Tenacity | Clients for Life

Clients for Life®

Hét proces voor winstgevende klanten voor het leven

scroll

Direct te implementeren werkwijze. Bewezen hoge winstgevende groei.

Organisatiecompetentie

Structureel resultaten behalen zoals contract-winstgevendheid, klantbehoud en waarde voor klanten, moet een organisatiecompetentie zijn en niet afhankelijk van individuen.


Het Clients for Life® proces bevat alle instrumenten die een organisatie nodig heeft voor het managen van strategisch belangrijke contracten. Van het maken van strategisch commerciële keuzes tot en met operationele instructies voor het dagelijks managen van de accounts.

Wat is Clients for Life?

Clients for Life is een uniek accountmanagementproces. Het is specifiek ontwikkeld om grote dienstverleningscontracten te managen EN alle onderdelen zijn tot in detail uitgewerkt met instrumenten en handleidingen.

Om een organisatie structureel effectief te laten handelen zijn er best practices nodig voor de essentiële taken. En dat is nu precies het unieke aan Clients for Life, het geeft je team de instrumenten HOE dit uit te voeren.

Graag een keer de proef op de som nemen? Laat ons eens enkele reviews doen bij verloren klanten en/of verloren deals. We laten je direct zien wat er beter kan.

Tenacity inhuren of een eigen licentie

Grote klanten zijn het hart van je organisatie. Je kunt je simpelweg niet veroorloven om er ook maar ééntje te verliezen. Daarom richt je de accountmanagement-organisatie in op wederzijds maximale waarde: voor de klant en voor jouw organisatie.


Het Clients for Life proces is hierin de best practice voor dienstverleners. Zelfs de allergrootste bedrijven ter wereld geven aan dat ze vooraf nooit hadden kunnen vermoeden hoeveel beter het nog kon. Clients for Life bevat een accountmanagement proces en de tools om de uitkomsten doorlopend te verbeteren. 


Er is een keuze om het hele proces in huis te halen met een licentie of om Tenacity in te huren voor incidentele ondersteuning bij grote klanten. Een workshop die de relatie met iedere klant zal versterken is de 'Expectations Session'. Een workshop met alle beslissers bij de klant over de verwachtingen in de samenwerking. Het brengt de samenwerking naar een absoluut partnership. Vraag ons er eens naar.

Enkele Clients for Life onderdelen

Right Clients Right Terms workshop
Stakeholderanalyse en transitie-protocol 
Klant-workshops door accountmanagers
FreshEyes Reviews
Team Account Retention Planning 

De resultaten

  • Winstgevende contracten
  • De hoogste klantretentie in de markt
  • Een proces dat vertrouwen wekt bij nieuwe klanten 
  • De beste referenties in de markt
  • Lagere organisatiekosten 
  • Echte partnerships met klanten
  • Meer onderhandse verleningen van contracten
  • Winstgevende groei van de organisatie

Zullen we eens praten? We vertellen je graag meer.

Of bestel eens deze boeken

Wat uw klanten u niet vertellen ....

In deze boeken maak je kennis met de filosofie en instrumenten van het Clients for Life® client retention process  waarmee leidende organisaties in de wereld van managed services hun strategische accounts managen en tegen de concurrentie beschermen. Pragmatisch, gestructureerd en bewezen effectief. 

FreshEyes Reviews

We beginnen we iedere samenwerking door in de hoofden en harten van jouw klanten te kruipen.

Met de uitkomst van deze interviews zetten we jouw organisatie op zowel strategisch- als account niveau in beweging.

Het doet er niet toe of je het eens bent met de door de klant gedeelde inzichten, want toekomstige beslissingen worden genomen op basis van zijn perceptie en niet de jouwe.

FreshEyes Reviews zijn niet bedoelt voor kleine klanten, maar voor die klanten die je niet kunt veroorloven om te verliezen.We doen dit al 35 jaar en er is in de wereld geen beter instrument om je precies te vertellen hoe je ervoor staat en waar je kunt uitbreiden en verbeteren!