Tenacity | Diensten

Diensten

Maak accountmanagement de motor van winstgevende groei

Clients for Life®
Organisatieproces voor winstgevende groei

Clients for Life is de best practice wereldwijd om strategisch belangrijke klanten voor het leven te behouden. Met dit proces maken diverse klanten tientallen miljoenen meer winst, ieder jaar weer. Het Clients for Life proces regelt de rol van de directie, sales, accountmanagement en operatie om dit te realiseren.

Value Based Partnerships

Accountmanagement proces voor partnerships

Value Based Partnerships is een compacte en direct te implementeren werkwijze voor accountmanagement-teams. Met dit proces ontwikkelen accountmanagers zelfstandig waardevolle samenwerkingen met klanten.Teams komen direct op een hoger niveau en managers krijgen veel meer tijd voor eigen strategische taken.

FreshEyes® Reviews

Ongefilterd inzicht in wat klanten echt denken

Als directeur wil je weten hoe het met je grote klanten gaat en wat de sterktes en zwaktes van je accountmanagement-organisatie zijn. FreshEyes Reviews zijn diepgaande persoonlijke interviews door een onafhankelijke derde over de waardeperceptie van klanten. Wij rapporteren wat de klant letterlijk heeft gezegd.

Organisatieontwikkeling
Structureren van uw accountmanagement proces

Je wilt structuur, overzicht en duidelijkheid in je team. Een framework alleen is niet voldoende, een solide werkwijze geeft grip en maakt je team effectief. 

Kies een werkwijze met bewezen resultaat. Je team zal het snel omarmen en jij hebt de rust van de zekerheid dat je team de juiste dingen doet met grote effectiviteit.

Competentieontwikkeling

Training van uw accountmanagers

Je wilt het gevoel hebben dat klanten in absoluut competente handen zijn en klanten hen waarderen.

De Tenacity partners zijn ervaren managers, trainers en coaches die je team helpen te excelleren. Wij brengen een solide werkwijze en helpen meesterschap te ontwikkelen in de bijbehorende taken.

Resultaten verbeteren

Teams richten en inrichten voor succes

Geld stroomt naar waarde! En de  accountmanager is waarderegisseur.

Voor ieder resultaat is er een effectieve werkwijze. Wij helpen graag de best practices en meest effectieve strategieën die wij in ons werk tegenkomen bij jou te implementeren. Accountmanagement kan in iedere organisatie de motor zijn van winstgevende groei.