Tenacity | Webinar APC

Accountplannen die wél werken

Webinar voor leidinggevenden

Volgend webinar nog niet gepland

Wat ga je leren tijdens dit webinar?

  • Wat maakt dat je team graag met accountplannen werkt
  • Welke accountplannen grip geven en welke niet
  • Hoe je accountmanagers uit het operationele haalt
  • Hoe jij zicht krijgt op wat er bij klanten gebeurt
  • Een moderne visie op accountmanagement
  • Hoe je accountmanagers naar een hoger niveau brengt

Over het webinar

Accountmanagers worden altijd de operatie ingetrokken. Daardoor ontstaat de eeuwige strijd om het team op een hoger niveau te krijgen. Accountplannen zijn een bekend middel om dit te realiseren, maar vaak werkt dit onvoldoende. En daar zijn goede redenen voor.

In dit webinar bespreken we hoe het wél werkt. Met moderne accountplannen die accountmanagers graag gebruiken en jou als manager de grip geeft die je nodig hebt.

Het gaat om vorm én inhoud van de plannen. Visuele plannen die praktische zijn in gebruik en gebaseerd op een mondere accountmanagement-visie.

We nodigen je graag uit voor een webinar van 45 minuten over Accountplannen die wel werken. Je krijgt de Word-template van dit accountplan en de inzichten om implementatie tot een succes te maken.

Het webinar beperkt zich niet tot dit ene accountplan. Je krijgt meerdere waardevolle inzichten aangereikt en ook andere plannen komen aan de orde. Deze krijg je ook van ons in het webinar.

Datum webinar

N.N.B.

september
09:00

Nog niet gepland

Accountplannen die wél werken

Over de sprekers

Bas Ter Heurne is Tenacity partner Nederland. Eerder was hij CCO bij Telindus en Head of Digital Security Sales bij Atos Nederland. Hij heeft ruime ervaring in het leiden van account teams waarvan een hoge organisatiegraad een van de belangrijkste succesfactoren is.

Hij zal het webinar verzorgen samen met Marco Reijntjens. Marco help al meer dan 20 jaar als ondernemer om commerciële organisaties te verbeteren. Sinds 2009 leidt hij Tenacity Europa met één heel duidelijke roeping: excellent accountmanagement organiseren voor klanten.

Over Tenacity

Al 35 jaar organiseert Tenacity accountmanagement voor de leidende zakelijke dienstverleners in de wereld. Door mythes te ontkrachten, inzichten aan te reiken en deze te vertalen in praktische processen en protocollen geven we vorm aan DOEN. Met succes. Onze klanten behoren tot de meest aansprekende organisaties in hun branche.