Tenacity | Webinar

Hoe je als manager je team beter kunt maken in het structureel ontwikkelen van partnerships en zelf meer tijd overhoudt.

Webinar "Accountmanagers laten bouwen aan Value Based Partnerships".

      Live webinar 28 februari (en meer data), 09:00 uur (45 minuten)

Aanmelden!
    • Hoe je met het organiseren van slechts 4 essentiële taken jouw team langdurig succesvol maakt
    • Hoe je een waardevolle Business Partner relatie ontwikkelt
    • Dat ons Account Plan Canvas hét instrument bij uitstek is waarop je documenteert én waarmee je communiceert
  • Hoe organiseren leidt tot voorspelbaarheid en grip op je resultaten.
  • Dat de waarde die een klant zoekt zit besloten in de verwachtingen die hij heeft over de samenwerking
  • Een hogere organisatiegraad leidt tot minder escalaties waardoor je tijd overhoudt voor strategische taken.

Geef jij leiding aan accountmanagers? Zou je willen dat je team succesvoller is en dat het managen van accounts met minder inspanning (van jou) kan? Dat je grip hebt op het accountmanagement-proces? Dat je altijd zeker weet dat je team de juiste dingen, op het juiste moment, op de juiste manier doet? Altijd, ook als je op vakantie bent?

In het Webinar maak je kennis met Value Based Partnerships, een gestructureerde werkwijze waarmee jouw accountmanagers zelfstandig waardevolle samenwerkingen met klanten kunnen ontwikkelen. Ook de accountmanagers die misschien iets minder ‘talent’ hebben.

Value Based Partnerships focust enkel en alleen op de meest essentiële zaken die jij en jouw accountmanagers moeten doen om succesvol te zijn en blijven.

Eén proces met slechts vier stappen. Iedere stap is ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en maximale effectiviteit. Het is een proces dat voor iedereen waardevol is. Voor je klant, jouw accountmanagers en zeker ook voor jezelf.

We bespreken waarom het nodig is, waarom het werkt en hoe jij binnen 6 maanden je team stuurt met een vaste werkwijze die leidt tot zichtbare verbetering.

Aan het eind van het Webinar kan je direct een persoonlijk gesprek met een van onze partners inplannen om te bespreken of en hoe het Value Based Partnership proces jouw specifieke uitdagingen kan helpen oplossen.

Bedankt voor je inschrijving. We zien je graag bij een van onze webinars.

Meld je aan!

Joost Meijlink is Tenacity partner Nederland. Eerder was hij Commercieel directeur bij IBM en Canon Business Services. Hij heeft ruime ervaring in het leiden van multi-functionele teams waarvan een hoge organisatiegraad een van de belangrijkste succesfactoren is.

Hij zal het webinar verzorgen samen met Martijn Rozendaal. Martijn heeft jarenlang leiding gegeven aan commerciële organisaties waar accountmanagement zijn grootste interesse had (en heeft). Sinds 2009 leidt hij Tenacity Europa met één heel duidelijke roeping: excellent accountmanagement organiseren voor klanten.

Al 35 jaar organiseert Tenacity accountmanagement voor de leidende zakelijke dienstverleners in de wereld. Door mythes te ontkrachten, inzichten aan te reiken en deze te vertalen in praktische processen en protocollen geven we vorm aan DOEN. Met succes. Onze klanten behoren tot de meest aansprekende organisaties in hun branche.