Tenacity | Webinar

Value Based Partnerships 

Best practice voor excellent accountmanagement

Volgende webinar nog niet gepland

Dit ga je leren tijdens het webinar

    • Werkwijze x vaardigheid = maximaal resultaat
    • Wat levert het dan op?
  • Hoe je dat met het organiseren van slechts 4 essentiële taken kunt doen
  • Hoe makkelijk het kan zijn!

Over het webinar

Geef jij leiding aan accountmanagers? Zou je willen dat je klanten jullie onvervangbaar vinden en je team excellent is in het bouwen van deze partnerships? Dat de rest van de organisatie waardering heeft voor jullie professionaliteit en resultaten?

In het webinar maak je kennis met Value Based Partnerships, een gestructureerde werkwijze waarmee jouw accountmanagers zelfstandig voor-de-klant-relevante samenwerkingen kunnen ontwikkelen. Ook de accountmanagers die misschien iets minder ‘talent’ hebben.

Value Based Partnerships focust op de meest essentiële zaken die jij en jouw accountmanagers moeten doen om succesvol te zijn en blijven.

Gestructureerd met de essentie aan de slag. Niet nodeloos ingewikkeld, maar praktisch en actiegericht. Ontworpen voor optimaal gebruiksgemak en maximale effectiviteit. Het is een proces dat voor iedereen waardevol is. Voor je klanten, jouw accountmanagers en zeker ook voor jezelf.

We bespreken waarom het nodig is, waarom het werkt en hoe jij binnen 6 maanden je team stuurt met een vaste werkwijze die leidt tot zichtbare verbetering.

Datum webinar

N.n.b.

09:00

Webinar

Value Based Partnerships

Over de sprekers

Joost Meijlink is Tenacity partner Nederland. Eerder was hij Commercieel directeur bij IBM en Canon Business Services. Hij heeft ruime ervaring in het leiden van multi-functionele teams waarvan een hoge organisatiegraad een van de belangrijkste succesfactoren is.

Hij zal het webinar verzorgen samen met Martijn Rozendaal. Martijn heeft jarenlang leiding gegeven aan commerciële organisaties waar accountmanagement zijn grootste interesse had (en heeft). Sinds 2009 leidt hij Tenacity Europa met één heel duidelijke roeping: excellent accountmanagement organiseren voor klanten.

Over Tenacity

Al 35 jaar organiseert Tenacity accountmanagement voor de leidende zakelijke dienstverleners in de wereld. Door mythes te ontkrachten, inzichten aan te reiken en deze te vertalen in praktische processen en protocollen geven we vorm aan DOEN. Met succes. Onze klanten behoren tot de meest aansprekende organisaties in hun branche.