Accountmanagement organiseren volgens de nieuwste inzichten

Webinar

Webinar 8 september, 13:00 uur

Wat ga je leren tijdens dit webinar?

  • Je leert accountmanagement zien als een systeem
  • Je hebt minder escalaties
  • Je krijgt betere informatie over klanten
  • Je team wordt effectiever
  • De voorspelbaarheid neemt toe
  • Je ervaart grip en je organisatie draait soepel

Accountmanagement

Systeemmodel

Over het webinar

Commercieel leidinggevenden zijn altijd druk. Maar helaas veel te vaak met brandjes blussen en noodgedwongen inspringen bij zaken die eigenlijk de accountmanagers zelf zouden moeten kunnen oplossen! Zo kom je niet toe aan je eigen, strategische taken.

Het kan ook anders!


Ook voor accountmanagement geldt: het is organiseren of corrigeren. Maar hoe ziet doen eruit en hoe organiseer je dat op zo’n manier dat je niet steeds moet bijspringen?


We nodigen je graag uit voor een webinar van 1 uur over hoe je account management volgens de nieuwste inzichten kunt organiseren. Hierin krijg je handvatten die je grip geven op je organisatie, waarmee je zelf minder nodig bent om te corrigeren en bij te sturen en meer tijd kunt vrijmaken. Geen kwestie van timemanagement, maar van slim organiseren.


Aan de hand van ons Accountmanagement Systeem Model laten we je zien hoe goed georganiseerd accountmanagement zorgt dat escalaties worden voorkomen en dus niet meer jouw energie vragen.

Over de sprekers

Joost Meijlink is Tenacity partner Nederland. Eerder was hij Commercieel directeur bij IBM en Canon Business Services. Hij heeft ruime ervaring in het leiden van multi-functionele teams waarvan een hoge organisatiegraad een van de belangrijkste succesfactoren is.

Hij zal het webinar verzorgen samen met Martijn Rozendaal. Martijn heeft jarenlang leiding gegeven aan commerciële organisaties waar accountmanagement zijn grootste interesse had (en heeft). Sinds 2009 leidt hij Tenacity Europa met één heel duidelijke roeping: excellent accountmanagement organiseren voor klanten.

Over Tenacity

Al 35 jaar organiseert Tenacity accountmanagement voor de leidende zakelijke dienstverleners in de wereld. Door mythes te ontkrachten, inzichten aan te reiken en deze te vertalen in praktische processen en protocollen geven we vorm aan DOEN. Met succes. Onze klanten behoren tot de meest aansprekende organisaties in hun branche.

Datum:  8 september

08-09-2022
Start om 13:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden